6 stempels en 5 handtekeningen

geplaatst in: Het Boliviaanse leven | 0

Er is een nieuw postbedrijf in Bolivia! Deze moet het oude en inefficiënte postbedrijf vervangen. En jawel, we kregen bericht dat er een pakketje voor ons was. Eerst moest ik nog langs de douane. 6 stempels en 5 handtekeningen later had ik het juiste documentje om mijn pakketje op te halen. We moesten bij de balie blijven staan en konden een blik werpen in het depot. Even later nodigde de beste man ons uit om mee naar binnen te komen. Ik kon het niet laten om wat foto’s te maken. Langs de hele achterwant lagen ongeopende blauwe postzakken opgestapeld. Ergens stond een meubel met vakjes. In het midden lagen allerlei pakketjes opgestapeld. De beste meneer kon eerst mijn pakketje niet vinden, dus ik mocht wel helpen. Ik wijs een pakje aan en vraag of de zwarte letters het systeem is waar we op moeten zoeken en wat mijn nummer dan is. Toevallig zie ik dat ik net mijn hand gelegd had op ons eigen pakketje.

Hoera, we hebben ons kerstpakket ontvangen!

 

 

 

Geef een antwoord