De september van het zuidelijk halfrond

geplaatst in: El Seminario | 0

logo seminarioFebruari is de september van het zuidelijk halfrond, de zomervakantie is voorbij en alles begint weer. Afgelopen week was er onder andere een docentenvergadering op het seminar. Enkele interessante punten voor komend semester:

  • De rector van het seminar heeft om gezondheidsredenen zijn taak moeten neerleggen, komende maandag wordt de nieuwe rector ingezegend.
    Bid alsjeblief voor een goede overgang, en voor de nieuwe rector die voor heel wat uitdagingen staat.
  • Het seminar is bezig met een accreditatieprocedure, niet van de overheid, maar van AETAL, een overkoepelende organisatie die seminars ondersteunt in het leveren van kwaliteit. Een van de nieuwe dingen is dat we nu aan het begin van elk semester een docentenvergadering krijgen! Voor de docenten onder jullie is dat misschien niet heel enthousiastmakend, maar na een paar jaar zonder docentevergaderingen te hebben meegemaakt, ben ik heel blij met deze meetings. Niet alleen omdat het altijd lunchmeetings zijn met erg lekker eten, maar vooral omdat het het enigste moment is waarop ik de meeste van mijn collega’s tegenkom.
  • Ik ben uitgenodigd om een intensieve cursus te geven voor een nieuw programma die kandidaat-zendelingen wil klaarstomen voor hun uitzending. Ik ben hier super enthousiast over, maar het gaat ook voor mij behoorlijk intensief zijn. Bid alsjeblief hiervoor.
  • Ik krijg een assistent! Binnenkort zal ik meer vertellen hierover.

 

Geef een antwoord