Mijn blog is vernieuwd!

geplaatst in: Nieuwsbericht | 0

De titel van deze post is bijna een open deur, op het moment dat je het leest valt je -als het goed is- direct op dat alles anders is op mijn blog. De afgelopen tijd heb ik namelijk mijn best gedaan om mijn blog up te daten. Na 4 jaar hetzelfde thema was het wel aan een vernieuwing toe. Het thema is nu responsive, het zou het dus ook goed moeten doen op tablets en smartphones.

Niet alleen de vorm, ook de inhoud is bijgewerkt en aangevuld zodat het hopelijk een compleet beeld geeft van ons werk. Onder het kopje “Onze Visie” kun je bijvoorbeeld ons verhaal vinden, een stukje over mijn achtergrond en de achtergrond van Diego.

De bedoeling is om zo duidelijk de communiceren wat we doen, en het makkelijker te maken om betrokken te zijn en mee te leven. Blader er dus eens door heen en laat me weten wat je ervan vindt!

P.S. door het werken aan mijn blog liep ik er een paar keer tegenaan dat ik heel wat oudere blogposts kwijt ben vanwege de crash een half jaar geleden. Mocht je daar toevallig wat van bewaard hebben, kun je me dat dan toesturen?

 

Geef een antwoord