Teamwork

Zending is geen eenmansshow. Integendeel, zending is iets wat je samen doet, het is teamwork. We willen je daarom uitnodigen om deel uit te maken van het werk dat we doen. Je kunt meehelpen op de volgende manieren:

[icon icon=icon-gittip size=20px color=#444 float=left] Sponsor mee!

Als zendelingen hebben we geen vast inkomen en zijn we afhankelijk van sponsors die ons financieel steunen. Vaste sponsors die elke maand geven zijn belangrijk voor de financiële stabiliteit, maar ook eenmalige bedragen zijn van harte welkom. Grotere bedragen geven ons stabiliteit, kleinere bedragen helpen mee om de gaatjes te vullen.

Dus sponsor mee!

[icon icon=icon-smile size=20px color=#444 float=left] Leef mee!

Bemoedig ons, schrijf ons een kaartje, stuur een email, laat ons weten dat je voor ons bid. Lees onze nieuwsbrieven, mijn blog, en kijk mee op facebook. Kortom, leef met ons mee!

[icon icon=icon-hand-up size=20px color=#444 float=left] Bid mee!

We geloven dat ons werk niet kan slagen zonder Gods hulp en zegen. Jullie gebed is dus belangrijk om het zendingswerk te dragen. Willen jullie daarom bidden voor Bolivia, voor de studenten, voor Gods leiding in ons werk, voor ons huwelijk, en voor onze sponsoring?

[icon icon=icon-group size=20px color=#444 float=left] Help samen!

Meehelpen kan individueel maar natuurlijk ook als gemeente, als kring, of als zondagschool. Laat het ons weten als je daar meer informatie voor wilt hebben.

[icon icon=icon-question-sign size=20px color=#444 float=left] Vragen?

Als je vragen hebt over ons werk of hoe je verder nog kunt helpen, stuur ons een mailtje.