Twee intensieve weken

geplaatst in: Nieuwsbericht | 0

Komende twee weken gaan behoorlijk intensief worden voor ons. Daarom enkele gebedspunten:

[icon icon=icon-hand-right size=20px color=#000 ] Diego organiseert een campagne voor de wijk, samen met de jongerengroep. Ze hadden een enquête gehouden om te kijken waar de nood lag en of er behoefte was aan een specifiek thema. De thema’s die eruit sprongen waren communicatie in het huwelijk, hoe om te gaan met tieners, alcoholisme en andere familie gerelateerde onderwerpen.

Komende donderdag, vrijdag en zaterdagavond is er een spreker die over deze onderwerpen gaat spreken op het basketbalveldje achter de kerk.
Toen Diego een brief stuurde naar de directie van de wijk (zo is dat geregeld hier) om toestemming te vragen voor het gebruik van het basketbalveldje, kreeg hij en heel positieve brief terug waar de kerk nog werd bedankt voor het opknappen van de speeltuin, en voor de vakantiebijbelclub. Het was goed om te zien dat we de goodwill van de buurtdirectie hebben. Tegelijk willen we onze betrokkenheid bij de wijk een niveau hoger tillen.

Bid daarom voor een goede campagne!

[icon icon=icon-hand-right size=20px color=#000 ] Volgende week geef ik een cursus over “transculturele discipelschap” aan een nieuw instituut om zendelingen klaar te stomen voor hun uitzending. Ik ben hard bezig om alles voor te bereiden. Ik ben super enthousiast over dit initiatief, maar het is best pittig om dit alles gedaan te krijgen naast de gewone lessen op het seminar.

Bid voor de studenten, hun studies en hun voorbereidingen om uitgezonden te worden.

Bid ook voor mij dat ik de juiste dingen mag voorbereiden, en dat ik niet al te gestrest raak.

Geef een antwoord