Vakantieclub

geplaatst in: Verhalen | 0

club vacacional

Het is bijna zomervakantie hier. Afgelopen dagen was het dan ook absoluut zomers
weer. Helaas bestaat hier geen vakantiecultuur van eropuit trekken en gaan kamperen.
Terwijl de kinderen vakantie hebben moeten de ouders gewoon door blijven werken. Voor de meeste gezinnen bestaat er niet iets als vakantiedagen, vakantiegeld of vakantieplannen. De rijkere gezinnen sturen hun kinderen naar een vakantieopvang. Maar voor de meeste gezinnen geldt dat als de ouders niet werken er geen inkomen is. In de vakantie zitten de kinderen dus de hele dag alleen thuis, of gaan mee naar het werk van pa of ma om daar te helpen.

Combineer dit gegeven met een visie voor de buurt en een visie voor kinderen en je krijgt automatisch visie voor een vakantie-bijbel-club!

Diego organiseert daarom de eerste vakantieclub van onze kerk. We willen de kinderen uit de buurt uitnodigen voor een creatief programma van drie weken. Er zijn spelletjes, bijbelverhalen, en workshops in Theater, Engels, Zang/Koor en Knutselen (kerstdecoratie maken). We eindigen alles met een grote show op het basketbalveldje achter de kerk.

De eerste week van december beginnen we!
We zijn heel enthousiast maar tegelijk is het afwachten hoeveel kinderen er gaan komen. We vertrouwen dat God zoveel stuurt als dat optimaal is.

 

Bid alstublieft voor

  • het team
  • de kinderen die komen
  • de voorbereidingen
  • voor F. en E. die de bijbelverhalen gaan vertellen

 

Geef een antwoord