Weer aan de slag

geplaatst in: Nieuwsbericht | 1

We zijn weer terug in Cochabamba. De reis verliep zonder complicaties en maandagochtend heel vroeg kwamen we aan in Cochabamba. Het was nog aan het schemeren en er hing een mist over de stad terwijl we naar huis reden. Het voelde onwerkelijk aan om weer terug te zijn. Mijn lieve schoonma had op ons huisje gepast en een bos bloemen stond op tafel en de koelkast zat vol met boodschappen.

Ondertussen zijn we weer helemaal gewend om terug hier te zijn. In de kerk merken we hoezeer we onze vrienden hier hadden gemist. Op de markt werden we blij verwelkomt door onze vaste caseras. We moesten nog het meeste wennen aan het klimaat. Het is hier nu winter, dat betekent dat het ´s nachts afkoelt tot net boven het vriespunt en overdag opwarmt tot boven de 20 graden. De temperatuursverschillen maken het vooral lastig. Op de bergen die de stad omringen ligt een laag sneeuw (in de stad zelf sneeuw het zo goed als nooit).

Diego is begonnen met zijn taak op het kantoor. Afgelopen week was er een docentenvergadering om komend semester te bespreken en deze week beginnen de lessen weer. Ik ben ook van plan om het bloggen weer op te pakken. docentenvergadering

 

Geef een antwoord