Werken aan de visie

geplaatst in: Nieuwsbericht | 0

Om in Thailand te komen vloog ik onder andere met Emirates. Elke keer voor het opstijgen vertelden ze hoeveel verschillende talen hun crew sprak. 10 was het minste aantal talen en 18 was het meeste aantal talen dat ik gehoord heb. Ik vermoed dat ze bewust hun crew zo divers mogelijk samenstellen, om een zo groot mogelijke taaldiversiteit te krijgen. Ik kon dit best waarderen.

Toen kwam ik aan op de global assembly van SIM.

Er waren collega’s uit meer dan 60 landen, en ik durf niet in te schatten hoeveel verschillende talen we samen spraken. Het was overweldigend om te zien en te horen hoe God aan het werk is. Het was geweldig om in deze enorme diversiteit een eenheid te zien in onze visie en ons doel. Want een van de belangrijkste doelen van de assembly was om te werken aan de nieuwe visie van SIM. Nu is deze visie niet nieuw, het is eigenlijk dezelfde visie die de eerste zendelingen dreef. Maar we willen met hernieuwde passie aan deze visie werken.

 

 

To be continued…

 

[kad_vimeo url=”https://vimeo.com/121678458″ width=500 height=300 ]

 

Geef een antwoord