Wintervakantie!

geplaatst in: Het Boliviaanse leven | 2

vissen

De wintervakantie is begonnen! Alle examens zijn nagekeken en de cijfers zijn ingeleverd. In Juli begint het tweede semester weer, dus ik kan even genieten van de rust, hoewel… ik heb verschillende dingen op de planning staan:

 • Ik wil me graag meer inlezen in de didactiek in orale culturen, zodat ik mijn lessen steeds meer aan kan passen aan hoe de studenten het beste leren.
 • Ik wil mijn lessen voor komend semester voorbereiden, en met name wil ik een paar teksten vertalen.
 • Ik wil eens kijken of ik met Prezi uit de voeten kan, en of het toegevoegde waarde heeft (iemand ervaring? goede tips?).
 • Ik wil ook eens kijken of ik mijn blog weer up to date kan maken. Maar eerst moet mijn laptop het weer doen. (Ik durf het niet te hebben over achterstallige emails)
 • Voor juni hebben we een cursus in de kerk gepland over de geloofsbelijdenis en waarom we geloven wat we geloven.
 • De laatste week van de vakantie is er de jaarlijkse conferentie van de SIM Bolivia, daar word ik geacht aanwezig te zijn.
 • Ik word bijna 30! Dat moet natuurlijk gevierd worden!

Vervelen zal ik me niet.
Maar… eerst er even tussen uit! We gaan een paar dagen naar vrienden in de tropen om piraña´s te vissen en andere gekke dingen te doen. Dit gaat de allereerste echte vakantie van Diego zijn, dus we zijn allebei superenthousiast!

2 Antwoorden

 1. Tineke Plooij

  Zelf heb ik geen ervaring met Prezi, niet om mee te werken bedoel ik.
  Jeugdwerker André Maliepaard, van de NGK Ede, waar ik lid ben, werkt er wel veel mee, en doet dat liever dan met Power point.
  Ik vind zijn presentaties erg goed en verhelderend.

 2. janitageertsema

  Ik heb ook mooie presentaties gezien, wat dat betreft ben ik best enthousiast. Het niet-lineare denken erachter spreekt me ook aan, want dat is precies wat het hier ook niet is.
  Met ppt zet ik mij eigen aantekeningen in de notities, waardoor ik met de presentatieview ik direct alles zie. Dat werkt erg prettig.
  Maar eerst mijn laptop maar eens terug voor ik waar dan ook aan kan beginnen :-s.

Geef een antwoord